Sci-Tec

Du vil gerne vide mere! Og du vil gerne præsentere og formidle det, du ved!

Sci-tek er for dig, der vil udvikle dine evner på det naturvidenskabelige og teknologiske område. Science-fagene matematik, fysik/kemi og biologi vil indgå i undervisningen. Du vil komme til at stå stærkt i brugen af forskellige office- og præsentations-programmer.

I praksis er du med til at opdage og udforske, hvordan din verden hænger sammen og præsentere den for andre. Du vil opleve, hvordan fællesskab og samarbejde med de andre udvikler dig og din viden.

I alle projekter indgår praktiske opgaver og ud-af-huset-aktiviteter, teoretiske udregninger og forklaringer samt fremlæggelse af resultater og konklusioner.

Sci-tek er for dig, som vil videre på en erhvervsfaglig eller gymnasial uddannelse med naturfagligt eller teknisk indhold: EUX, HTX, STX og HF.

Du tænker måske på at blive sygeplejerske, elektriker, ingeniør, læge eller laborant. I løbet af året vil du deltage i kursusdage på Københavns Universitet og projekter i samarbejde med HTX på EUC Sjælland.


Har du yderligere spørgsmål?


Skoleleder

Ole Boye Nielsen- tel. 51315269

mail: oleboye.nielsen@koege.dk


Vejledning - UUV Køge Bugt

Rita Pape tlf. 28792721

Nanna Fogtmann tlf. 21242376

MONITES

Morbi in elit sed lorem semper fermentum. Fusce velit tellus, dictum in posuere ac, pretium sollicitudin sapien. Cras semper erat sed odio luctus nec cursus sem fringilla.