EUD 10

Du udvikler dig fagligt til fremtiden

- EUD10 er dit første skridt på vejen til en erhvervsuddannelse!


EUD10 er en ny erhvervsrettet 10.klasse for dig med ”kloge hænder”. EUD10 er målrettet til at hjælpe dig med dit valg af en erhvervsuddannelse. Og til at gøre dig uddannelsesparat.

Du møder mange jævnaldrende og oplever et fællesskab, som hjælper til at lære mere og giver mod til at træffe et valg. Her er gode voksne, som møder dig, som du er. En af dem bliver din kontaktlærer.


Brobygning

I løbet af skoleåret er du i brobygning på de fire hovedområder: SOSU Køge (omsorg, sundhed og pædagogik), Køge Handelsskole (kontor og handel), Slagteriskolen og Vilvorde i Roskilde (fødevarer, jordbrug og oplevelser) og EUC Sjælland, Køge (teknologi, byggeri og transport). Du oplever de forskellige uddannelser og jobmuligheder i deres rette element. Undervisningen foregår både på erhvervsskolerne og på 10KCK med praktiske projekter og temaer.


Fagene

Den daglige undervisning består af fagene: dansk, engelsk og matematik. Alle fag kan afsluttes med Folkeskolens prøve i 9. og 10.klasse. Du bliver også en del af vores linjer med alle de andre elever.


Studierejser

Alle elever på 10CK deltager i en af vores to studierejser. En kulturrejse, der udfordrer dit sprog og udvikler din evne til at begå dig i en storby som London, England. En skirejse med masser af udfordringer i sne og teknik til Neukirchen, Østrig. På begge rejser arbejdes der fagligt både før og under turen. Der er egenbetaling for begge rejser.


Hvorfor EUD10

•  Du har ”kloge hænder”, dvs. motivation for at arbejde og lære praktisk og konkret.

•  Du er motiveret for at tage en erhvervsuddannelse eller vil gerne prøve af,

   hvilken en der er noget for dig.

•  Du forventer måske at få svært ved at opfylde

   adgangskravet til erhvervsskolerne

   på 02 i dansk og matematik.


Se EUD10 postkortet her ...

Har du yderligere spørgsmål?


Skoleleder

Ole Boye Nielsen- tel. 51315269

mail: oleboye.nielsen@koege.dk


Vejledning - UUV Køge Bugt

Rita Pape tlf. 28792721

Nanna Fogtmann tlf. 21242376