Velkommen til 10KCK vi giver tid til eftertanke - og gør dig VALGPARAT

Vi giver dig lyst til at lære mere

Bruger du et år på 10KCK, vælger du en skole, hvor vi hele tiden tror på, at du kan udfordres på din læring og trivsel. Du kan flytte dig både fagligt og socialt, uanset hvad du kommer med.

Vi vil udfordre dig, så du bliver "skubbet op" af læringstrappen. Blidt og venligt, men bestemt og vedvarende.

Vi afklarer dig om din kommende uddannelse og gør dig uddannelsesparat. Det er det, som er målet for 10.klasse.


Bliv en del af noget stort

På 10KCK bliver du en del af noget større. Vi ved, at hvis du skal blive dygtigere og få bedre karakterer, så skal der være et fællesskab, som du har lyst til at blive en del af. Du bliver også en del af noget stort, fordi vi ligger midt i Campus Køge. Du kan f.eks. gå videre til Køge Handelsskole, EUC Sjælland og SOSU Køge , når du er færdig hos os.Tilmeld dig på optagelse.dk


Undervisningen

På 10KCK oplever du mange uger med projekter og brobygning, hvor vi sam-arbejder tæt med de andre uddannelser på Campus Køge. Til hverdag bliver du undervist i de obligatoriske fag: dansk, engelsk og matematik. Du kan også vælge fysik/kemi og tysk. Alle disse fag kan du afslutte med FP10.

I den understøttende undervisning vælger du mellem forskellige niveauer i dansk, engelsk, matematik samt lektielæsning. I alle fag bruger vi computer og digitale læremidler.


Forventninger til dig

Du går mindst 28 timer i skole om ugen. Mens du er hos os forventer vi, at du gør dit bedste for at lære mere. Og at du bidrager positivt til fællesskabet. Vi ved godt, at alle elever er forskellige. Og uanset din baggrund, så møder vi dig, som du er.


Studierejser

Alle elever på 10CK deltager i en af vores to studierejser. En kulturrejse, der udfordrer dit sprog og udvikler din evne til at begå dig i en storby som London, England. En skirejse med masser af udfordringer i sne og teknik til Neukirchen, Østrig. På begge rejser arbejdes der fagligt både før og under turen. Der er egenbetaling for begge rejser.

Har du yderligere spørgsmål?


Skoleleder

Ole Boye Nielsen- tel. 51315269

mail: oleboye.nielsen@koege.dk


Vejledning - UUV Køge Bugt

Rita Pape tlf. 28792721

Nanna Fogtmann tlf. 21242376